AANBIEDING 2023 BOOST IMMUUNSYSTEEM

 5 VOETREFLEXBEHANDELINGEN met 10% korting.

Het belang van een goed werkend immuunsysteem is evident. Het beschermt ons tegen ‘indringers’ van buitenaf. Indringers als virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Ons lichaam heeft een genius systeem om deze indringers te bestrijden. Dit kunnen wij ondersteunen door gezonde voeding tot ons te nemen, ons lichaam heeft namelijk voedingstoffen als mineralen en vitaminen nodig om te kunnen functioneren, voldoende lichaamsbeweging, slaap, zo min mogelijk stress en zuurstof door een goede ademhaling. Dit zijn zaken die we zelf kunnen controleren, al kan dit een behoorlijke uitdaging zijn.

Voetreflex behandelingen ondersteunen  en verbeteren het  Zelfgenezend Vermogen en het immuunsysteem van het lichaam. Niet alleen fysiek kun je daar voordeel uithalen, ook emotioneel/ geestelijk is de ervaring dat er positieve progressie plaats vind. Voetreflex kan preventief worden ingezet, na ziekte als booster in de herstelperiode en bij vermoeidheidsklachten. 

Voor geheel 2023 biedt ik daarom een traject aan van 5 voetreflexbehandelingen waarbij alle lichaam stelsels zullen worden behandeld om het lichaam een boost te geven. 

Bij reserveren van dit traject ontvang je een jubileumkorting van 10% per behandeling en test ik gratis, geheel vrijblijvend, edelstenen uit die het meest geschikt voor je zijn.

De korting wordt verrekend bij de laatste afspraak.

De kosten per behandeling van 60 minuten bedragen €52,50. Wil je de behandelingen combineren met een edelsteenlegging wordt er een toeslag van €5,00 in rekening gebracht per behandeling. De korting is niet van toepassing op het gebruik van de edelstenen. Voor nieuwe cliënten zal er eerst een intake afspraak plaatsvinden. 

Tussen de  behandelingen kan maximaal 3 weken tijd zitten. De kracht van deze boost ligt in het op zo korte termijn uitvoeren van de behandelingen.

Per cliënt kan in 2023 één maal gebruik worden gemaakt van deze aanbieding.  Niet in combinatie met andere aanbiedingen of cadeaubonnen.