Welkom op deze activiteiten pagina van praktijk Ayni

Via de onderstaande submenu’s vindt u een uitgebreide beschrijving van de diverse activiteiten.
Data kunt in de agenda vinden.

Graag van tevoren aanmelden indien u wilt deelnemen aan een activiteit.

Heeft u nog vragen dan kunt u deze uiteraard altijd stellen via telefoon of mail.

Activiteiten gaan door bij voldoende deelname, wijzigingen voor behouden.

Workshop Aarden en Edelstenen

Zaterdag 12 februari 2022

Dit wordt een echte ervaar workshop. Hoe kun je jezelf goed Aarden, wat betekend Aarding nu eigenlijk? Is het meer dan alleen je wortels in de grond stoppen? Wij geven onze visie daarop zodat je meer geaard en bij jezelf kunt blijven en komen.

We gaan natuurlijk ook ervaren wat edelstenen kunnen bijdragen om meer geaard te zijn.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ook wanneer je hoog gevoelig bent.  Tijdens de workshop zullen we met diverse edelstenen werken zodat je het verschil van hun werking kunt voelen.

Workshop Aarden en Edelstenen

Zaterdag 12 februari 2022

Cursus Chakra’s, opstellingen en edelstenen

Zaterdag 26 februari, 12 maart, 2 april en zondag 24 april 2022

Tijdens deze “cursus” delen we informatie over de 7 hoofdchakra’s, welke edelstenen passen bij deze chakra’s, hoe communiceren jouw chakra’s met elkaar? Dit gaan we ervaren door een opstelling van de chakra’s te maken. We maken hierbij gebruik van grondankers en elkaar.
Deze ‘cursus’ is meer dan alleen informatie verkrijgen, we gaan echt aan de slag waardoor je veel over jezelf te weten kan komen, patronen worden zichtbaar en duidelijker; patronen en gedachten waarvan jij je wellicht niet eens bewust was.
Doordat ze zichtbaar worden, kunnen ze ook veranderd worden, we kunnen er heling in aanbrengen.

Cursus Chakra's, opstellingen en edelstenen

Zaterdag 26 februari, 12 maart, 2 april en zondag 24 april 2022

Cursus edelsteen massage drie eenheid

Datum momenteel niet ingepland…

Deze edelsteen massage cursus is een 4 daagse cursus.

Je leert tijdens deze cursus 4 verschillende edelsteen massages, Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist en een Drie Eenheid massage. De Drie Eenheid wordt gevormd uit Rozekwarts, Bergkristal en Amethist, die lichaam, ziel en geest verbinden.

Het gaat bij deze cursus vooral om het werken met edelstenen. Ervaring met het geven van massage is gewenst.

Cursus edelsteen massage 3 eenheid

niet ingepland.

Vrouwencirkel

Momenteel niet ingepland

Tijdens de vrouwencirkels gaan we op zoek om onze vrouwelijke energie en kracht te herontdekken en herstellen.  De verhouding tussen Yin (vrouwelijke energie) en Yang(mannelijke energie) is op onze Aarde al eeuwenlang uit balans waarbij de weegschaal doorslaat naar een teveel aan Yang. Dit zien we terug aan de maatschappij waarin we leven, waarbij bijvoorbeeld prestaties, consumptie en agressie de overhand lijken te hebben. Dit ontstaat wanneer de Yang energie doorslaat en de Yin energie te laag is.  Yin en Yang vinden we overal in terug, zij horen in balans te zijn, elkaar te ondersteunen en te dragen. Ook in de mens is er Yin en Yang energie.  De traditionele Chinese Geneeskunde bijvoorbeeld is hierop gestoeld.  Zowel bij vrouwen als mannen is Yin en Yang zelden in harmonie.

Vrouwencirkel

momenteel niet ingepland

Waterceremonie

Water is leven, zonder water geen leven!

Ik hou van het water, als schipperskind en woonachtig in de provincie Zeeland, hoef ik de deur maar uit te gaan en binnen 5 minuten bevindt ik mij aan de Oosterschelde. Het water leeft en laat mij het leven zien zoals het is, soms is het kalm, soms is er beroering en soms stormt het.

Keisha Crowther, little grandmother zegt; Moeder Aarde vraagt om niets, behalve om één ding, geef de kristallen via het water terug aan mij. Zij reist over de gehele wereld om kristallen aan het water te schenken met de intentie van onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid.

Waterceremonie