Meditatie avonden

Meditatie is niet zweverig of alleen maar voor een enkeling weggelegd.
Mediteren is in beginsel niets meer en minder dan bewust ademhalen.
Bij ademhalen doen we meer dan alleen zuurstof in ademen, we nemen levensenergie tot ons.

Mede doordat we in een drukke maatschappij leven, zijn we op een verkeerde manier gaan ademen; onze ademhaling zit heel hoog, dat wil zeggen dat we niet diep genoeg inademen en niet voldoende uitademingen. Dit maakt dat alle energie rondom het hoofd en bovenlichaam blijft zitten, waardoor fysieke ongemakken kunnen ontstaan en we minder goed geaard zijn.

Een goede diepe ademhaling bevordert de werking van het gehele spijsverteringstelsel en zorgt voor een grotere zuurstof opname dat via het bloed naar alle weefsels en organen wordt getransporteerd. Goed uitademen voert afvalstoffen af.
Bovendien geeft een bewuste, goede manier van ademhalen een enorm gevoel van rust in het overactieve hoofd en lichaam.

Tijdens de meditatie avonden gaan we bewust adem halen en goed aarden middels geleide meditatie en oefeningen.

Vaak kies ik voor deze avonden een gesprekthema of onderwerp waar we ons middels geleide meditatie in kunnen verdiepen en antwoorden vanuit ons onderbewustzijn kunnen verkrijgen zodat we met betrekking tot het thema verandering kunnen aanbrengen in onze manier van denken of handelen.

Wanneer de energie goed stroomt kan het voorkomen dat ik een korte healing mag geven aan de deelnemers.

De avonden zijn erg waardevol en verrassend gebleken, we stromen mee op de aanwezige energie die iedere meditatieavond weer anders maakt.

Wil je aanwezig zijn op één van deze meditatie avonden? Graag van te voren opgeven.
De bijdrage voor deze avonden is € 10,00 per avond.

Via mijn facebook pagina maak ik maandelijks een ‘event’ aan, ook via die weg kun je kenbaar maken dat je aanwezig wilt zijn.