Tijdens de vrouwencirkels gaan we op zoek om onze vrouwelijke energie en kracht te herontdekken en herstellen.  De verhouding tussen Yin (vrouwelijke energie) en Yang(mannelijke energie) is op onze Aarde al eeuwenlang uit balans waarbij de weegschaal doorslaat naar een teveel aan Yang. Dit zien we terug aan de maatschappij waarin we leven, waarbij bijvoorbeeld prestaties, consumptie en agressie de overhand lijken te hebben. Dit ontstaat wanneer de Yang energie doorslaat en de Yin energie te laag is.  Yin en Yang vinden we overal in terug, zij horen in balans te zijn, elkaar te ondersteunen en te dragen. Ook in de mens is er Yin en Yang energie.  De traditionele Chinese Geneeskunde bijvoorbeeld is hierop gestoeld.  Zowel bij vrouwen als mannen is Yin en Yang zelden in harmonie.

Om de balans in onszelf te herstellen zal het begrip van Yin en Yang duidelijker mogen worden,  hoe staat de weegschaal in onszelf en wat kunnen we doen om de balans te herstellen?

Tijdens de cirkels is het ook van belang om de relatie met elkaar weer te herstellen, vrouwen kunnen zeer streng zijn, voor zichzelf maar ook naar elkaar en dat is jammer hoeveel krachtiger en gelukkiger zouden we kunnen zijn wanneer we elkaar zouden ondersteunen en elkaar echt zouden zien? Wanneer wij een verbondenheid kunnen gaan ervaren, zullen we ons prettiger voelen, meer zelfvertrouwen kunnen krijgen en dit stralen we uit naar onze omgeving, onze relaties kunnen verbeteren, we kunnen dit door geven aan onze kinderen en kleinkinderen.

Allerlei onderwerpen kunnen tijdens de cirkels aan bod komen.

Grofweg bestaat het programma tijdens de cirkels uit meditatie, een thema, healing en een vrouwenritueel.

Er is geen oordeel over goed of fout, we luisteren naar elkaar, leren van elkaar en vergroten onze empathie voor elkaar.

Ik werk energetisch en verbind mij met mijn spirithelpers,  voel de energie van de groep waardoor ik kan invoelen wat er nodig is tijdens een bijeenkomst.  Het programma kan daardoor tijdens de avond anders lopen dan gepland. De ervaring leert dat dit altijd de juiste wijze is. 

Zelf meenemen: sjaal voor het ritueel en een steen zodat we een stenen cirkel kunnen creëren.

Aanmelden via info@praktijk-ayni.nl of telefonisch 06-30811534

Op dit moment staat er geen vrouwencirkels gepland. Bij belangstelling kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Vrouwencirkel op locatie is in overleg mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden