Water is leven, zonder water geen leven!

Ik hou van het water, als schipperskind en woonachtig in de provincie Zeeland, hoef ik de deur maar uit te gaan en binnen 5 minuten bevindt ik mij aan de Oosterschelde. Het water leeft en laat mij het leven zien zoals het is, soms is het kalm, soms is er beroering en soms stormt het.

Keisha Crowther, little grandmother zegt; Moeder Aarde vraagt om niets, behalve om één ding, geef de kristallen via het water terug aan mij. Zij reist over de gehele wereld om kristallen aan het water te schenken met de intentie van onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid.

Ik werk tijdens diverse behandelingen graag met kristallen, zij zijn één  van de vele geschenken van Moeder Aarde. Mijn liefde voor het water en het volgen van  een intieme workshop bij Keisha Crowther, hebben mij geïnspireerd om water ceremonies te houden. Ik deed dit al alleen maar samen kunnen we zoveel meer!

Tijdens deze ceremonies stoppen we onze liefdevolle intenties in de kristallen en schenken deze aan het water.  We doen dit middels een geleide meditatie en dragen hierbij niet alleen bij aan heling van de wateren op Aarde maar ook aan het water in ons lichaam.

Data voor de waterceremonies staan niet vast ingepland, via de nieuwsbrief en op mijn facebook pagina maak ik data bekend.  Kristallen worden door mij beschikbaar gesteld tijdens de ceremonie.. Er is mogelijkheid om op verzoek een waterceremonie te houden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat water een levend ‘wezen’ is. Alle leven op Aarde zou ontstaan zijn in het water door het binden van moleculen en atomen.  Watermoleculen kunnen veranderen door allerlei omgevingsfactoren. Helaas zijn de wateren op Aarde vervuild, de mens lijkt vergeten te zijn dat zonder gezond water, het leven ernstig wordt bedreigt. Water leeft, water spreekt, en alle wateren van de Aarde staan met elkaar in verbinding, ook met het water in ons lichaam.

Negatieve factoren beïnvloeden de samenstelling van het water maar positieve factoren gelukkig ook! Diverse onderzoekers waaronder Dr Masaru Emoto heeft middels wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat watermoleculen veranderen door positieve en liefdevolle gedachten (diverse filmpjes op Youtube te bekijken).

Ook Keisha Crowther heeft tijdens haar ceremonies wetenschappelijk onderzoek laten uit voeren en gebleken is dat na het plaatsen van kristallen in het water, de watermoleculen positief veranderen.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.