Workshop aarden en edelstenen

Dit wordt een echte ervaar workshop. Hoe kun je jezelf goed Aarden, wat betekend Aarding nu eigenlijk? Is het meer dan alleen je wortels in de grond stoppen? Wij geven onze visie daarop zodat je meer geaard en bij jezelf kunt blijven en komen.

We gaan natuurlijk ook ervaren wat edelstenen kunnen bijdragen om meer geaard te zijn.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ook wanneer je hoog gevoelig bent.  Tijdens de workshop zullen we met diverse edelstenen werken zodat je het verschil van hun werking kunt voelen.

Veel mensen hebben moeite met Aarden, niet zo verwonderlijk, we zijn zo ontzettend met ons hoofd bezig! Wanneer we niet goed geaard zijn, zijn we sneller moe, minder gefocust of geconcentreerd, minder in contact met onszelf en staan meer open voor de invloeden en energieën om ons heen. 

Wanneer we niet goed geaard zijn  kunnen we moeilijk de energie naar beneden brengen, dit geeft vaak koude benen, voeten en handen. Door weer in contact te komen met de aarde energie zal de doorbloeding verbeteren en  staan we beter gecentreerd en steviger op de grond.

Deze workshop wordt gegeven door Anita Flikweert en Anja Tjassing, beiden aangesloten bij  Semoea, edelstenen en mineralen. www.semoea.nl

Het is mogelijk deze workshop in overleg te boeken met een vriendenkring. Minimaal 4 deelnemers.

Bevershoekstraat 131 3295 AE s’Gravendeel.

Zaterdag 12 februari 2022

Inloop vanaf 10.00 uur (half 11 gaan we van start). Na afloop van de workshop is het mogelijk om edelstenen uit te zoeken en aan te schaffen.

Kosten voor de workshop bedragen € 95,00. Dit is inclusief een goodiebag, thee, koffie en water.  Exclusief lunch. Er is een koelkast aanwezig om de meegenomen lunch in te bewaren. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.