AANBIEDING 2022 BOOST IMMUUNSYSTEEM

 7 VOETREFLEXBEHANDELINGEN, 6 BETALEN.

Het belang van een goed werkend immuunsysteem is evident. Het beschermt ons tegen ‘indringers’ van buitenaf. Indringers als virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Ons lichaam heeft een genius systeem om deze indringers te bestrijden. Dit kunnen wij ondersteunen door gezonde voeding tot ons te nemen, ons lichaam heeft namelijk voedingstoffen als mineralen en vitaminen nodig om te kunnen functioneren, voldoende lichaamsbeweging te nemen, voldoende slaap, zo min mogelijk stress en zuurstof door een goede ademhaling. Dit zijn zaken die we zelf kunnen controleren, al kan dit een behoorlijke uitdaging zijn.

Voetreflex behandelingen ondersteunen  en verbeteren het  Zelfgenezend Vermogen en immuunsysteem van het lichaam. Niet alleen fysiek kun je daar voordeel uithalen, ook emotioneel/ geestelijk is de ervaring dat er positieve progressie plaats vind.

Voor geheel 2022 biedt ik daarom 7 voetreflexbehandelingen van 50 minuten aan waarbij alle lichaam stelsels zullen worden behandeld om het lichaam een boost te geven.

Je betaald 6 behandelingen, de 7e is gratis.

De behandelingen zijn inclusief voet en of onderbeen massage met edelstenen en edelsteen olie.

Voor de 7e en laatste behandeling in deze reeks mag ook gekozen worden voor een ontspannende hoofd en gezichtsmassage waarbij ook reflexpunten zullen worden behandeld die doorwerken op de diverse organen.

De kosten per behandeling bedragen €50,00.

Tussen de 7 behandelingen kan maximaal 3 weken tijd zitten. De kracht van deze boost ligt in het op zo korte termijn de behandelingen uitvoeren.

Per client kan in 2022 één maal gebruik worden gemaakt van deze aanbieding.