Enige jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met de wondere wereld van de Edelstenen en ik bleek er een bijzonder band mee te hebben.

Inmiddels heb ik mij mogen aansluiten bij Semoea een groep van edelsteentherapeuten die sinds het jaar 2000 samenwerken.

Door gemeenschappelijk cursussen te volgen en te geven over aspecten van energetische edelsteentherapie, wordt onze kennis over edelstenen steeds groter. We wisselen regelmatig kennis en ervaring uit, waardoor we onze behandelingen en cursussen steeds meer diepgang kunnen geven.

Wat is de helende werking en kracht van een steen?

Een steen leeft, heelt en werkt mee aan een betere balans. Vanuit die balans zijn we zelfgenezend. Daarbij komt dat de juiste edelstenen en mineralen een grote rol in ons lichaam spelen. Zij werken op meervoudige wijze voor ons, en helpen mee om ongunstige en ziekmakende stoffen in ons lichaam te neutraliseren. Helende stenen bieden een natuurlijke geneeswijze.

Ze hebben dezelfde chemische samenstelling als wijzelf, de kleur die we nodig hebben, de trilling die wij nodig hebben,  de chemie die wij nodig hebben, omdat edelstenen een natuurlijk materiaal zijn geven zij geen extra belastende stoffen die je moet innemen.

Hoe kun je edelstenen het beste gebruiken?

– op de huid gedragen geeft direct resultaat;

– in een sieraad aan vingers, pols, hals, oren;

– dichtbij gedragen in broek, tas of jas; – onder het hoofdkussen; – onder of bij het bed;

– op plaatsen waar je vaak zit; – in de auto; – in kamer/kantoor/behandelkamer;

– als therapie in een steenlegging;

– als edelsteenolie;

– als edelsteenelixer;

– als edelsteenwater.

Op onze website www.semoea.nl  staat veel informatie over edelstenen en hun werking, cursussen en overig activiteiten.

Edelstenen kunnen als aanvulling op een bestaande therapie gebruikt worden.

.