Via de voeten kunnen niet alleen de reflecterende zones van de fysieke lichaamsfuncties worden gestimuleerd, ook het energetisch lichaam kan via de voeten worden behandeld.  Doorstroming van meridianen, chakra’s polariteitpunten en het aura kan via energetische voetreflex behandelingen worden beïnvloedt.

Met behulp van het  energetisch behandeltraject  kunnen zware energie en of verstoringen worden vrijgemaakt, wordt je weer bewuster van je kracht, je kunt oude patronen gaan herkennen en doorbreken en weer gaan (her) ontdekken waar je talenten liggen. Stap voor stap kom je weer in contact met jezelf, vrijer en bewuster.

Oorzaken van beperkende gedachten, patronen en angsten kunnen worden herondekt, ze zijn aanwezig in het onderbewustzijn.  Allerlei redenen kunnen de oorzaak zijn dat we ‘er niet meer bij’ kunnen. Diverse lagen die zijn opgebouwd kunnen worden afgepeld zodat je weer dichter bij je eigen kern komt.

Het behandeltraject start met een intakegesprek met anamnese en doelstelling, inclusief een  ontspannende voet en onderbeen massage.

Dan volgt een reeks van 8 energetische voet reflex behandelingen, waaronder een meridiaan-, zonnevlecht, polariteit en chakra ‘massage’.

Tijdens de  behandelingen  kan  geleide meditatie en of visualisatie worden gebruikt en zij worden gecombineerd met edelsteen legging.

Dit traject wordt in principe gegeven vanuit de energetische opleiding voet- reflexologie en vindt  grotendeels op en rond de voeten plaats . Waar nodig zal elders in het energetisch veld of lichaam healing worden gegeven.

Ik werk vanuit een sjamanistische healing wijze.

Het energetisch traject kan ook gevolgd worden na voetreflex behandelingen die meer gericht zijn op het fysieke lichaam. Dit geeft een extra verdieping en ondersteuning  bij genezing of vermindering van fysiek klachten