Detox

Het menselijk lichaam is een ingenieus wonderlijk fabriekje waarin allerlei processen plaatsvinden om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.
Tijdens deze processen worden afvalstoffen geproduceerd en deze moeten worden afgevoerd, omdat deze stoffen geen functie meer hebben voor het lichaam.
Het lichaam raakt zijn afvalstoffen kwijt via de huid, de longen (uitademen), de nieren en de darmen.

De detox of reinigingskuur via de voetreflexologie is een ‘kuur’ van 4 weken, waarbij iedere week een lichaamstelsel wordt behandeld.
De spijsvertering,
Het lymfestelsel met nieren en blaas,
Het ademhalingstelsel en als afsluiting
De wervelkolom omdat via het centraal zenuwstelsel alle organen worden aangestuurd.
Bij iedere behandeling zal de lever extra worden gestimuleerd omdat de lever zeer belangrijk is in het afbreken van allerlei stoffen.

Door de reflexzones van de verschillende lichaamstelsels te behandelen middels drukpunt massage op de voeten zullen de organen gestimuleerd worden om hun functies beter uit te gaan voeren. Het lichaam zal beter in staat zijn de afvalstoffen af te voeren waardoor men zich fysiek, maar ook geestelijk en emotioneel fitter kan gaan voelen.

Dit behandeltraject is een geweldige aanvulling op een detox- kuur, maar kan ook zonder een detox- kuur een enorm helend en ontgiftende werking op het lichaam geven.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
Telefonisch of via het contact formulier op deze website.

Zorg goed voor uw lichaam, dan zorgt uw lichaam goed voor U