Voet reflexologie als lichaamsonderhoud, niet specifieke klachten

Voet-reflex behandelingen kunnen heel goed werken als ‘onderhoudsbeurt’ voor het lichaam.

Wanneer er geen specifieke problemen zijn,  is het heerlijke en goede manier om lichaam en geest ontspanning te bieden, de vitaliteit te verhogen en lichaamsfuncties te onderhouden. Voet reflexologie werkt zowel preventief als genezend, onderhoudend en verlichtend.

Voet- reflexologie kan heel snel verlichting of genezing bieden bij acute klachten, de behandelingen geven het zelfgenezend vermogen van het lichaam een extra impuls. Voet -reflexologie kan praktisch altijd goed worden ondergaan in combinatie met andere therapieën en/of wanneer u onder controle bent bij een arts.

Bij niet specifieke chronische klachten en aandoeningen of na mondeling overleg kan ik voetreflex behandelingen aanbieden van 30 minuten per behandeling.  Als onderhoud voor al onze fysieke stelsels is het aan te raden eens per jaar een traject van 7 behandelingen te ondergaan waarbij het spijsvertering, lymfe,hormonaal,  ademhaling, bloedstelsel, wervelkolom, spieren en gewrichten en hoofd (met alles wat zich op en in het hoofd bevindt) worden gestimuleerd waardoor een beter werking wordt verkregen.

Ook bij zogenaamde ‘vage’ of steeds wisselende klachten en vermoeidheid kan dit traject van verkorte behandelingen worden ingezet.

De eerste behandeling betreft voor nieuwe cliënten altijd een intake gesprek inclusief een behandeling.

Deze verkorte behandelingen kunnen niet worden gecombineerd met een edelsteenlegging, healing,  uitgebreide adviezen en  gesprekstherapieën.

Meer informatie verkrijgen kan telefonische 06-30811534 of mail  info@praktijk-ayni.nl

Tarieven