Voet reflex behandelingen kunnen heel goed worden ingezet  als ‘onderhoudsbeurt’ voor het lichaam.

Wanneer er geen specifieke problemen of klachten zijn,  is het heerlijke en goede manier om lichaam en geest ontspanning te bieden, de vitaliteit te verhogen en lichaamsfuncties te onderhouden. Voet reflexologie werkt zowel preventief als genezend, onderhoudend en verlichtend.

Voet reflexologie kan praktisch altijd goed worden ondergaan in combinatie met andere therapieën of wanneer u onder controle bent bij een arts. Voetreflexologie is wat mij betreft geen alternatieve geneeswijze maar een complementaire manier van onderhouden en genezen.

Bij niet specifieke chronische klachten en aandoeningen of na mondeling overleg kan ik voetreflex behandelingen aanbieden vanaf 45 minuten per behandeling. 

Als onderhoud voor het gehele lichaam is het aan te raden een traject van 7 behandelingen te ondergaan waarbij alle lichaam stelsels  worden gestimuleerd.

Deze behandelingen kunnen worden gecombineerd met het scrubben van de onderbenen en voeten met zelfgemaakte himalayazout scrub en/of massage van de onderbenen en voeten met edelstenen.