Voetreflexologie en ontgiften

Het menselijk lichaam is een ingenieus wonderlijk fabriekje waarin allerlei processen plaatsvinden om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Tijdens deze processen worden afvalstoffen geproduceerd die moeten worden afgevoerd, omdat deze stoffen geen functie meer hebben voor het lichaam.

Het lichaam raakt zijn afvalstoffen onder andere kwijt via de huid, de longen (uitademen), de nieren en de darmen.

Voetreflex behandelen stimuleren niet alleen alle lichaamsprocessen en het immuunsysteem. Zij ondersteunen ook bij het afvoeren van afvalstoffen.

De detox of reinigingskuur via de voetreflexologie is een ‘kuur’ van 4 weken, waarbij iedere week een lichaam stelsel wordt behandeld.

  • De spijsvertering,
  • Het lymfestelsel met nieren en blaas,
  • Het ademhaling stelsel en
  • Het hormonaal stelsel en de wervelkolom omdat via het centraal zenuwstelsel alle organen worden aangestuurd.

Bij iedere behandeling zullen de lever en darmen worden behandeld omdat de lever zeer belangrijk functie heeft  in het afbreken van allerlei stoffen. De darmen omdat zij behalve het uitscheiden van voedsel resten een dominante rol spelen in ons fysieke en emotionele welbevinden.

Dit behandeltraject past natuurlijk perfect wanneer op een andere wijze een ‘detox kuur’ wordt gedaan.

Het lichaam zal beter in staat zijn de afvalstoffen af te voeren waardoor men zich fysiek, maar ook geestelijk en emotioneel fitter kan gaan voelen.

Tip: deze kuur kan worden uitgebreid met een edelsteen legging specifiek op het ontgiften van het lichaam en een gemberpakking op lever of nieren.

Wil je ook op emotioneel en energetisch gebied ‘ontgiften’ dan kunnen we samen gaan ontdekken wat jou ‘gevangen’ houdt in patronen en gedachten. Uiteindelijk zal dit ook het fysieke lichaam ten goede komen.